sábado, 28 de febrero de 2015

L'Estat espanyol no fa política, sembla que fa terrorisme !!!

El President del Tribunal Constitucional es del PP, la resta de membres del PP o del PSOE, tanmateix els membres de CGPJ...
L'Estat espanyol ha substituït l'exèrcit pels tribunals per fer política contra els que no pensen com ells. El Ministeri de l'Interior es dedica, bàsicament, a difamar als adversaris polítics i el de Hisenda a actuar no contra els defraudadors sinó contra els que no coincideixen amb les idees del PP i contra els contribuents catalans.
L'Estat espanyol no fa política, sembla que  fa terrorisme light camuflat.

Soraya Sáenz de Santamaría, ha afirmat aquest divendres que la suspensió del CGPJ al jutge Santiago Vidal per haver redactat una constitució catalana respon a la necessitat Segons ha assegurat, és fruit de la voluntat d'"evitar que es produeixi per part de determinats jutges actuacions que són alienes a la seva funció jurisdiccional i a les obligacions que assumeix com a conseqüència d'aquest exercici establertes a la pròpia Constitució i les seves normes de funcionament, que accepten quan ingressen a aquest cos". una politització de la justícia.

Analitzem aquestes paraules que son una perversio de la justicia a favor del PP!

Espanya es Corea del Nord! tot el que es fa obeix al dogma franquista, si tenim en conte que el pare d'aquesta hauri de ver mort a la preso per firmar les 5 sentencies d'aquells nois vascs el 75, un pot afirmar que aquest asessi en un pais democratic hagues sigut enviat a xirona! NO A ESPANYA!
Jutges son ben lliures d'escriure el que volen en el seu temps lliure, si el jutge Vidal hagués escrit un manual para el reino de Espana nada hubiera pasado!
Una politització de la justícia! jajajajajaja simplement los catalanes hay que oprimirlos hasta que les salga sangre!

El primer borrador de una Escocia independent ha sigut aprovada per EL GOVERN ESCOCES de cara al referendum del 18 de septembre.
La vicepresident, Nicola Sturgeon, va revelar la constitucio en forma the borrador que si es aprovada pel parlament escoces entrará en efecte el 24 de mars de 2016 (16 Juny 2014)

Quina diferencia d'actitud! igual varen fer amb en Garzon volia investigar els crim franquistes i va trobar amb 11 anys d'inhabilitació.
 A nosaltres no ens parlis de cumplimiento de la ley que per vosaltres el cumplimiento de la ley es redueix al dogma franquista que cumpliu a rajatabla!

ESPANYA=COREA DEL NORTE

No hay comentarios:

Publicar un comentario