martes, 3 de diciembre de 2013

Gràcies a Déu ens ho estant posant bén fàcil...

Poc a poc, i com la pitó constrictora, els espanyols ens aniran ofegant fins la desaparició de la classe mitjana de Catalunya en primer lloc, la progressiva desaparició de l'industria que va fer gran Catalunya d'una manera planificada, per acabar prostituint els catalans amb feines del sector serveis a sou del turisme de saturació, com: “Si no coneces Salou no coneces espanya”...Comprenc que el govern es vulgui carregar de raons, però no tingueu cap dubte que al final d'aquest proces, haurem de decidir entre la submissió, o una declaració unilateral d'independència..Hauríem d'anar preparant a la gent perquè entenguin que les incerteses d'una DUI, són infinitament millors que la certesa absoluta de la mort de Catalunya com a nació, si ens quedem com estem.
El poble, entenent com a tal el conjunt d'individus considerats com a ciutadans, no te els coneixements necessaris que es requereixen per formular i pretendre tirar endavant una pregunta tant transcendent com aquesta, per la que portem esperant 300 anys. Per això hi ha uns professionals de la política que amb el degut assessorament de juristes, lingüistes, diplomàtics i un ampli ventall de professionals de diversos àmbits i de gran renom i rellevància, estant treballant per que abans del 31 de desembre d’enguany, els ciutadans tinguem la data de la consulta i la pregunta mes adient possible, tal i com ens varen dir. El que s’està plantejant per algunes persones ho podríem extrapolar, com aquell que va al cirurgia amb un dolor de ventre i li diu com ha de fer la incisió, amb quin instrument i per on ha de tallar, oi que fora impensable?. Per tant sobren tots els comentaris absurds i demagògics que dia rera dia van repetint. Doncs el que porten aquests comentaris es al nostre propi descrèdit davant els qui no volen que aquest procés tiri endavant. A l’equip de govern hi han grans professionals als qui em d’agrair tot el seu treball i dedicació, i en un moment com aquest, pretendre fer partidisme, com fan els grups minoritaris, em sembla un insult majúscul a la resta de ciutadans, i que només demostra una manca de maduresa política i de professionalitat, com també una manca evident d’equip per governar. Sembla clarament que el pretenen és carregar contra CIU, això podrien fer-ho sempre i quan sol·licitessin al govern actual participar en la governació, llavors poden aixecar la veu, però sense implicar-se directament en la governació i en el delicat moment que vivim, és com diríem col·loquialment “enfotresen”. Per tant, poble de Catalunya, hem esperat 300 anys, podem esperar tres setmanes oi?
Gràcies a Déu ens ho estant posant bén fàcil...Ja no hi ha CAP excusa per no fer la consulta (i/o convocar eleccions plebiscitàries l'any que vé. Ah! I a més cal portar el "govern central del PP" davant el Tribunal Europeu de Justícia, atès que vol carregar-se l'aplicació del principi de subsidiarietat - que forma part de la nomativa comunitària i té rang superior a la "constitución" - en detriment de la Generalitat, que TAMBÉ forma part de l'estat espanyol que exerceix competències pròpies en el marc de la UE i fins i tot de l'"estatutet" (que - mentre no esdevinguem independents - ENCARA forma part del "bloc de la constitució").
Si no assolim la independència patirem una desfeta com a minim tan grossa com la de 1714 i ens collaran encara mès. Perque els nous decrets de nova planta jà estan en marxa: llei Wert, llei Fernandez, proposta de reforma de les administracions, i tot el que vindrà despres com a revenja per la gosadia de posar en perill la seva sagrada unitat... Independència o mort com a poble i cultura. No ens queda un'altra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario