domingo, 24 de junio de 2012

No anirem enlloc amb gent tant curteta que fa aquests comentaris tant forasenyats, i que es creuen la crema del independentisme. Segurament soc independentista des d'abans de que el que fa aquestes parafades anticiu tingués "us de la raó". Espero que m'hi pugui referir en singular, no crec que gaira gent estigui tant ofuscada. Voto CDC i milito també. Molts de nosaltres varem portar als pobles el pes del referendum per la independència que sortosament va tenir força èxit. !No cal que t'hi esforcis tant, i amb tanta mala baba, xicot, siguis qui siguis! Els independentistes positius i treballadors, seguirem militant a CDC mentre no surti cap alternativa millor, que per ara, evidentment, no ha passat. En lloc de afavorir la unitat dels que volem la independència amb diferents ideologies, només sap malparlar del partit que de moment està al govern amb uns temps tant dificils. I a sobre calumniant als polítics en general. Per tot això, dubto de la veritat d'aquest independentisme que proclama. Mes aviat es dedique a posar mal estar entre nosaltres, i espero que no s'en surti. Abans ja he dit la meva respecte al Sr. Pelegrí, ara va per vosaltres. !Visca Catalunya lliure //*//.


No sé si el President Mas (i els líders de Convengència) estaràn disposats a portar-nos cap a l'Estat propi quan s'acabi el període que s'han donat per a negociar el pacte fiscal amb els espanyols (per cert, quan s'acaba aquest període?). El que sí que sé és que això només passarà si els espanyols (convençuts que CIU mai no farà el pas cap a l'independència), no creuen necessari jugar a fer veure que estan disposats a pactar alquna cosa, i mantenen indefinidament la seva postura de no voler ni parlar-ne. I les declaracions d'aquest Sr. Pelegrí ajuden en aquest sentit. Gràcies, Pelegrí. Ets un patriota (escull tú mateix de quín país).


Sr. Pelegrí: Parli per vostè i el seu partit. "Duran ha fet molt pel seu partit" i crec que és cert. Pregunto ¿Quin valor té un partit en si mateix? res de res, només pot ser valuós si representa el que la societat desitja i l'ajuda a obtenir-ho. Parlant en plata, Unió és pel moment un partit de quotes. Molts dels que volen entrar en política "fixo" es fan d'Unió, perquè el tant per cent de càrrecs per militant deu ser estratosfèrica. ¿o no?. Per tant, no ens esguerri la festa. Els de Convergència som majoritàriament independentistes, i si vostès ens posen molts impediments, farem força perquè ens separem d'una punyatera vegada. !Que pot ser ja seria hora de que veiessin REALMENT la quantitat de votants que tenen! Per altra part, és molt més assenyat sumar que restar, com diu sempre Pujol, i crec que vostès s'aprofiten d'aquest desig de UNITAT. ¿Es nota que estic cabrejat?

No hay comentarios:

Publicar un comentario