domingo, 31 de marzo de 2013

La pregunta correcte :Qui pagará les nómines dels funcionaris espanyols?

Les pagarem els ciutadans catalans, tal com fem ara. L'avantatge és que no haurem de pagar la dels estrangers, la dels colons, el PER, l'AVE, les autovies espanyoles, els aeroports espanyols buits, el Senat, el rei espanyol i les seves amants, els grups de comunicació col·laboracionistes... Ufff, a mesura que vaig passant llista me n'adono de quants diners ens estalviarem els catalans un cop alliberats.
 
Tots els gurús mediàtics i terutlians catalans contraris al sobiranisme i que s'omplen la boca amb referencies al mon anglosaxó, a la democràcia i el dret a decidir o autodeterminació el que veritablement estan defensant és un determinat stablishment o statu quo que és precissament el que ens ha portat fins on som. Per tant,tan se m'en dona el molt demòcrates que puguin arribar a ésser ja que la conclussió del seu posicionament és que a ells ja els hi va bé o tant se'ls hi enfot, l'expoli i l'anorreament al qual és sotmesa Catalunya. Per tant cap misericordia amb ells per la meva part,inmisericordia tan democràtica com la del sr. Foix i Cia.

Les nòmines es pagaran igual avui com el primer dia que siguem independents. És estrany que una persona, que tenia per cultivada, oberta i dialogant, plantegi aquesta qüestió. El dia que Catalunya decideixi ser independent tots sabem que s'obrirà un procés de negociació amb els espanyols per decidir el dia, el què i el com. Vegi si no Com es va independitzar Hong Kong. També voldria que em digués si Catalunya és viable econòmicament en l'entorn de la Comunitat Europea. El melic del món no és Espanya, i, fins ara, els números ens diuen que depenent d'Espanya, hi perdem. Aleshores, en què es basa per afirmar que Catalunya millor amb Espanya econòmicament? I per acabar, si aquestes són les seves argumentacions, que més aviat semblen opinions, em semblen molt pobres. Semblants a les d'un partit polític que només rebat les idees i argumentacions amb la por. Em decep que una persona com vostè, formada i viatjada, faci servir arguments tant pobres.

Cada dia queda més clar la força dels mitjans en el assumpte de l´independencia. La gran majoria están controlats per gent hostil a la sobirania, per por o per interesos. Només cal llegir els comentaris a la noticia d´en Foix i es constata la gran majoria que hi ha per l´independencia, lo qual cosa no es reflectit als programas de 8 TV i altres del Grup Godo. Aixó es un escandol i cal denunciar-ho . El paper del Cunit es vergonyos contra Mas i Junqueras. Sort que la Rahola els té ben possats i li para els peus. FORA EL SR. CUNIT, EXMEPLE BOTIFLER DE PRIMER ORDRE. Sempre tant presumit i antipatic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario