sábado, 15 de enero de 2011

MITJANS DE COMUNICACIÓ

El mitjans de comunicació es imposible que siguin INDEPENDENTS? .  Tan dificil es d´entendre que en democracia tots, tots , tenim dret a votar a qui es sembli millor ? siguin de les idees que siguin i RESCPECTAR-LOS. No s´es menys catalá per votar a aquells a qui nosaltres no votariem mai, son simplement catalans que pensem i actuem diferent, MOLT GRAN.
Contra les intxicacions preparadas , no et limitis a contemplar , baixa al carrer i participa. No podran fer res davant d´un poble unit , alegre ,combatiu i amb seny.
Algú pot creure´s que la majoria de gent votaría a partits que vulguin la LLIBERTAT de CATALUNYA?. Algú pot creure´s que la majoria de gent ja li está bé formar part d l´ultim estat d´Europa en comptes de ser el quart estat d´Europa ?
Algú es pot creure´s que CATALUNYA pugui continuar aportant SOLIDARIAMENT  cada any 22.000.000.000 d´euros sense morir amb l´intent.
Ara mateix tenim un nou Govern a la GENERALITAT , fem-li confiança i deixem-nos de rancunias partidistas per el bé de tots els catalans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario